Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین آذربایجان غربی،  صادقی در این بازدید به نقش موثر جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی در جذب  نخبگان علمی و جوانان مستعد اشاره کرد وگفت: استفاده از فناوریهای نوین در تولیدنشاءها و محصولات دارای مزیت کشاورزی از نکات بارز بازدید از دستاوردهای این واحد است که با توجه به کشاورزی بودن استان اقدامی قابل که می توان از این قابلیت‌ گروه های پژوهشی جهاد دانشگاهی در رونق بخش کشاورزی، صنعت و مباحث مدیریتی و سایر حوزه‌ها بهره برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: دستیابی به فناوری هایی که در نوع خود در سطح کشور بی بدیل است، همچنین پایین بودن بهای تمام شده محصولات تولیدی و فناوری‌های پژوهشی جهاددانشگاهی در مقایسه با محصولات خارجی از ویژگی های  محصولات تولیدی و فناوری های مکتسبه این نهادانقلابی است که نشان از نگاه و دیدگاه بلندمدت و متعالی جهاد دانشگاهی در جهت حمایت از فناوری ها ومحصولات دانش بنیان دارد.  
وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت های جهاددانشگاهی توسط دستگاههای مختلف اجرایی از جمله سازمان صمت و جهاد کشاورزی تاکیدکرد و گفت: قطعا این دو سازمان و دستگاه های مورد نیاز هدایت می شوند تا کشاورزان،واحدهای تولیدی محصولات کشاورزی وصنعتی را با این خدمات و محصولات تولیدی مبتنی بر فناوری های نوین اشنا کنند تا آنها نسبت به گسترش تولید این نوع محصولات کمک کنند .
صادقی ادامه داد: توسعه استان و بهره مندی از نیروی جوان و نخبه استان نیاز به همکاری تمامی ارگان‌ها و دستگاه‌های اجرایی دارد و سازمان جهاد دانشگاهی می‌تواند با همکاری سایر سازمان‌ها در جهت ارتقا کیفیت تولید محصولات و خدمات مبتنی بر فناوری‌های نوین و حوزه‌های تخصصی مدیریت گام بردارد.  
وی در ادامه عنوان کرد:  تبدیل ایده نخبگان به فناوری و تربیت نسل جوان سازنده برای مهندسی توسعه کشور با اتکاء به ثروت آفرینی از دستاوردهای فناورانه برای کشور از جمله اموری است که انتظار می‌رود جهاد دانشگاهی به آن‌ها ورود پیدا کند.
در ادامه این بازدید رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به توانمندی این نهاد درمعاونت های فرهنگی، آموزشی مرکز رشد و مرکز علمی کاربردی و گروه های پژوهشی گفت : مبنای توسعه واحد در حوزه های فرهنگی آموزشی، آموزش عالی پژوهشی و مرکز رشد بر اساس مزیت های استان بارویکرد تخصصی و اتکا بر راهبردهای علمی عملی شکل گرفته است و راه اندازی پژوهشکده در حوزه سبز و سلامت کشاورزی یکی از برنامه‌های مهم این واحد است که برای رفع خلاء های توسعه استان از تمامی ابعاد فوق می‌باشد.
وی با اشاره به این‌که ۱۴ طرح فناورانه و شاخص درحوزه کاری گروه های مختلف از سوی اعضای هیات علمی و پژوهشگران استان در راستای تحقق زنجیره ارزش توسعه استان طراحی و تعریف و پیشنهاد شده است بیان کرد : جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی براساس نیاز و چالش های پیش روی توسعه استان ساختارها و طرح های پژوهشی ارائه می دهد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: آذربایجان غربی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی جهاد دانشگاهی توسعه استان فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۶۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نبی هداوند روز چهارشنبه در حاشیه بازدید هیات تجاری و اداری عراقی از واحد سورت و بسته بندی میوه در روستای زینالو ارومیه، افزود: آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و تهران از استان‌های عمده تولید سیب درختی در کشور هستند که آذربایجان غربی استان پیشرو در این زمینه است.
وی با اشاره به اینکه کشور ایران از کم رقیب‌ترین و مهم‌ترین صادر کنندگان سیب به کشور عراق است ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی درصدد توسعه صادرات به این کشور و آشنایی آنان با دیگر پتاسیل‌های بخش کشاورزی کشور است.
معاون امور میوه‌های سردسیری و خشک وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: در راستای گسترش همکاری‌های فنی و تجاری بین دو کشور عراق و ایران و با توجه به اینکه ایران از صادر کنندگان عمده سیب درختی به عراق است بنا شد تا این هیات به کشور سفر کرده و از باغ‌های سیب، سردخانه‌های نگهداری، واحد‌های سورت و بسته بندی و در کل زنجیره سیب در کشور بازدید کنند.
وی اضافه کرد: روز گذشته این هیات از شهرستان دماوند و آذربایجان شرقی بازدید کردند و، چون بیشترین سطح زیر کشت میوه سیب در این استان است، امروز از باغ‌های سیب، سردخانه‌های نگهداری، ظرفیت فراوری محصولات و زنجیره‌های آن بازدید می‌شود و این بازدید‌ها زمینه ساز انعقاد تفاهم نامه‌ای همه جانبه می‌شود که قرار است بین وزرای کشاورزی ایران و عراق منعقد شود.
لازم به ذکر است که یکی از مهم‌ترین محصولات باغبانی سیب درختی است و سالانه بیش از چهار میلیون تن سیب در کشور تولید می‌شود، آذربایجان غربی حدود ۳۰ درصد سیب درختی کشور را تولید می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ هزار هکتار از باغات کشور به سیب درختی اختصاص دارد
  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی