Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدکمال الدین میرجعفریان روز یکشنبه در ششمین همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان در مشهد افزود: زمانی که مجبور به استفاده بیشتر از انرژی در بخش خانگی می‌شویم، خطوط تولید مانند نیروگاه‌ها و برخی صنایع مجبور به استفاده از مازوت و انرژی‌های آلاینده به جای گاز می‌شوند.

وی ادامه داد: در صورتی که اگر طراحی ساختمانها براساس اصول صنعتی سازی شکل می‌گرفت و مجریان عایق سازی را به درستی انجام می‌دادند، به طور قطع با تغییرات جوی مجبور به کاهش سهم گاز یا برق بخش تولید برای تامین انرژی بیشتر ساختمانهای مسکونی و عمومی نمی‌شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: توسعه نظام علمی و فناوریهای نوین در کشور نیاز به ابزارهایی دارد که به کمک آن بتوان برنامه ریزی لازم، ایجاد تنوع به همراه هماهنگیهای لازم بین عناصر طراح و عوامل تاثیرگذار در تولید ساختمان را انجام داد.

وی استفاده از امکانات و فناوریهای نوین در طراحی ساختمانها را ضروری دانست و افزود: انجام مطالعات لازم در این زمینه منجر به نوآوریها و انتقال فناوریهای نوین به ساخت و سازها می‌شود.

میرجعفریان ادامه داد: با توجه به توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات لازم است دست‌اندرکاران صنعت ساختمان اعم از طراحان ساختمان، تولیدکنندگان مصالح ساختمانی و سازندگان ساختمانها خود را به علم روز تجهیز کنند که این مهم یکی از محورهای اصلی این همایش است.

وی گفت: برای نهادینه شدن این امر در نخستین گام فرهنگ سازی لازم است، سپس باید تولیدکنندگان، طراحان و مجریان طرح به این باور برسند که صنعتی سازی به نفع استفاده کنندگان ساختمانها خواهد بود و باید در این زمینه با هم همراه و هماهنگ باشند

معاون استاندار خراسان رضوی افزود: باید اثربخشی همایش‌هایی مانند همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان را در تصمیم گیریها، تصمیم سازیها و ساختمان سازی پیگیری کرد تا خروجی آن منجر به تامین نیازهای مردم شود.

وی اظهار امیدواری کرد با هم افزایی در جامعه علمی و عملی حوزه صنعت ساختمان سازی، ضمن تولید محتوا برای صنعتی سازی، اجرای آن در ساخت ساختمان منجر به کاهش مصرف انرژی و هزینه تولید ساختمانها و ارتقای ایمنی آنها شود تا با بروز کوچکترین سیل، زلزله و توفان شاهد خسارات فراوان به ساختمانها نباشیم.

همایش ملی فناوریهای نوین صنعت ساختمان تا ۲۸ بهمن ماه ادامه دارد.

برچسب‌ها استانداری خراسان رضوی پروژه ساختمانی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور همایش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری خراسان رضوی پروژه ساختمانی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی استانداری خراسان رضوی پروژه ساختمانی معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور همایش اخبار کنکور فناوریهای نوین صنعت ساختمان صنعتی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۱۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معدن بعد از نفت دومین زمینه ثروت آفرینی برای کشور است
  • جهش صنعت تولید برق در خراسان شمالی
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • تعامل‌های با آژانس نباید متاثر از تهمت‌ها و پرونده سازی ها باشد
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی